REVALIDATIESTOFFERING

Al geruime tijd houden wij ons bezig met aanpassingen van zitmeubels, rolstoelen, aangepaste kussens etc. Veelal in samenwerking met ergotherapeuten, o.a. voor zorginstelling ’s Heerenloo in Ermelo. Wij staan garant voor vakmanschap, specialisme, gebruik van de juiste materialen en kennis van producten.

Tevens hebben wij al veel ervaring met het bekleden van wanden in afzonderingsruimtes, maar ook het bekleden van bedranden en achterschotten van speciale zorginstellingen voor mensen met een geestelijke beperking. Deze wanden zijn gemaakt van schuim en kunstleder of bysonyl om de mensen te beschermen tegen harde muren en deuren.

MAATWERK (COLLECTOR ITEMS)

Misschien hebt u een prachtige ruimte in uw huis (werkkamer, bibliotheek, etc.), waar u echt iets moois voor zoekt. Hebt u wel eens gedacht aan een gestoffeerde lambrisering met een exclusieve Engelse stof, gecombineerd met een prachtige eiken afwerklijst? In samenwerking met een meubelmaker. Kunnen wij u helpen deze wens te realiseren. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Misschien bent u weleens ergens een prachtige (lounge)bank tegengekomen. Ook deze maken wij in elke gewenste afmeting, exact op maat. Of het nu gaat om een hoekbank of een bank voor in een 6-hoekige erker, een gecapitonneerde rug of een gladde stoffering. Boone heeft op dit gebied al prachtige werkstukken afgeleverd.

VOOR MEER INFORMATIE BEL OF MAIL ONS!
T 0341 561255    –    info@meubelstoffering-boone.nl