CARAVAN- EN CAMPERSTOFFERING

Door de jaren heen hebben we al verschillende caravans en campers voorzien van een nieuw interieur. Het is fijn om het binnen fris en gezellig te maken. en uw eigen sfeer te creeëren. Door onze ruime ervaring met autostoffering, kunnen we ook de autostoelen van uw caravan of camper in dezelfde stof bekleden, zodat deze dezelfde sfeer uitademen als de rest van het interieur van uw caravan of camper.

Wat betreft de kussenvullingen kunnen we kort zijn: kom eens langs en probeer verschillende dingen uit! De kussenvulling van campers en caravans zijn van groot belang, omdat ze meestal tweeledig gebruikt worden. Enerzijds moet het comfortabel zitten als bank anderzijds moet het heerlijk liggen als matras. wij hebben een ruime keuze in diverse soorten polyether, koudschuim en panteraschuim. Zoekt u alleen een oplegmatras? Uiteraard kunnen we ook deze op maat leveren in diverse kwaliteiten.

Tot slot leveren wij alles voor uw slaapcomfort, zoals maatwerkmatrassen en lattenbodems, geen vraag is ons te ingewikkeld. Een vijfhoekig model of een rond bed? Geen probleem, wij maken het perfect passend.

VOOR MEER INFORMATIE BEL OF MAIL ONS!
T 0341 561255    –    info@meubelstoffering-boone.nl