AUTOSTOFFERING

Zitcomfort, ergonomie en extra accessoires worden in uw auto steeds belangrijker. Maar u let natuurlijk ook op de kosten. Wanneer u achteraf lederen bekleding aan laat brengen, bent u vaak voordeliger uit. Dan betaalt u er geen BPM over en hebt u er geen fiscale bijtelling van. Voor het bekleden van uw auto-interieur geven wij vakkundig advies. Bovendien bieden wij u veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het afwerking met contrasterende biezen, leer in combinatie met alcantara, dubbelstiksels, etc.

OLDTIMERS

Ook voor het stofferen van klassieke oldtimers kunt u bij ons terecht. Zij verdienen extra aandacht en tijd. Kennis, ervaring, originaliteit en vakmanschap zijn zeer belangrijk.

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van originele materialen en technieken. Of het nu gaat om een doorgezakte wang van uw stoel of versleten (lederen) delen, wij repareren het graag voor u.

ALS NIEUW

Sinds kort hebben we ook de juiste techniek in huis betreffende het restaureren en opknappen van u bestaande lederen autointerieur. Voor de onderstaande problemen hebben wij de juiste oplossing in huis, met dank aan de technologie van Fenice Car Systems.

  • Aanslag en vervuiling;
  • schade door scherpe voorwerpen;
  • oppervlakkige krassen;
  • ondiepe snedes;
  • brandvlekken van sigaretten;
  • gebruik en slijtage;
  • diepere snedes minder dan 3 cm.

WAT KAN FENICE’S TECHNOLOGIE ERAAN DOEN?

De elastische vulmiddelen met hoge weerstand, speciale lijmen, primers en verven die al meer dan 35 jaar worden toegepast in Europa’s meest moderne leerlooierijen, geven uw interieur weer een compleet opgefrist uiterlijk.

Wij garanderen de hoogst haalbare kwaliteit bij reparatie en renovatie.

VOOR MEER INFORMATIE BEL OF MAIL ONS!
T 0341 561255    –    info@meubelstoffering-boone.nl