MEUBELSTOFFERING

HERSTOFFEREN I.P.V. NIEUW KOPEN

…bespaart natuurlijke grondstoffen

…is minder belastend voor het milieu

…beschermt het klimaat

Ons werk bestaat voor een groot deel uit het (her)stofferen van zitmeubelen van o.a  Leolux-Gelderland-Montis-Artifort- 3b- Raanhuis- etc. Indien u gehecht bent geraakt aan uw meubels, verdienen ze toch zeker een tweede kans! Mogelijk zijn de vulmaterialen en binnenvering door de jaren heen in comfort achteruit gegaan. Dit moet dan vervangen worden. Ook worden eventuele losgelaten houtverbindingen verlijmd. Kortom, uw meubels worden met de grootste zorg in ons atelier nagekeken en voorzien van nieuwe bekleding, zodat uw meubels er weer als nieuw uitzien. Om te weten te komen of uw meubels het herstofferen waard zijn en wat de kosten hiervan zijn, kunt u met ons contact opnemen zodat we langs kunnen komen voor een vrijblijvend en vakkundig advies.

KWALITEIT

Bij herstoffering van een zitmeubel spelen vooral vakmanschap en kwaliteit een cruciale rol. Als u nagaat hoeveel uur u per jaar op uw stoel of bank doorbrengt, is het niet verwonderlijk dat aan een goed zitmeubel eisen moeten worden gesteld.

Als herstoffeerder moeten we ons aan deze eisen houden, vaak in combinatie met uw eigen specifieke wensen. De een wenst een stevige zit, een ander juist weer een comfortabele en zachte zit. Wij proberen samen met u tot de juiste beslissing te komen zodat het eindresultaat perfect en geheel naar uw wens is.

VOOR MEER INFORMATIE BEL OF MAIL ONS!
T 0341 561255    –    info@meubelstoffering-boone.nl