SCHEEPSTOFFERING

Bent u toe aan nieuwe bekleding en/of nieuwe kussenvulling voor uw motor- of zeiljacht? Voor elk budget bieden wij een gepaste vakwerk-oplossing, waarbij u een keuze kunt maken tussen stof, kunstleder of natuurlijk (marine)leder in elke gewenste vorm, dikte en maat. Vooral het binnenwerk is zeer belangrijk voor het juiste zit- en slaapcomfort. Wij bedenken slimme oplossingen voor ingewikkelde hoeken en vormen en werken alles tot in de finesse af.

Bij een prijsopgave nemen wij diverse stalen mee, zodat u ter plekke of thuis rustig een keuze kunt maken. U kunt ook altijd met uw kussens of tekening bij ons langskomen, zodat u zich gelijk kunt laten overtuigen van de enorme keuze in bekledingsmateriaal, koudschuim-, lastilux- of polyethervullingen. Zoals u op de foto’s kunt zien, borduren wij ook logo’s in stof of (kunst)leder (zie bijv. het Maserati logo).

In ons atelier stofferen wij alle typen banken en zitmeubilair, zowel voor binnen als buiten. Maar ook voor plafond- en wandbekleding hebben we de juiste kennis en materialen in huis.

Zie ook :

VOOR MEER INFORMATIE BEL OF MAIL ONS!
T 0341 561255    –    info@meubelstoffering-boone.nl