SHOWROOM

In onze showroom vind u een uitgebreide collectie aan stalenmateriaal uit diverse grote meubelstofcollecties van gerenommeerde merken.

Vind u duurzaamheid zeer belangrijk, dan is het geen slecht idee om voor gerecyclede stofkwaliteit te overwegen. Gerecycleerde stoffen houden materialen en grondstoffen langer in omloop en zijn dus minder belastend voor het milieu. Diverse kwaliteiten zijn bij ons in de showroom te vinden.

Natuurlijk bent u vrij zelf wat rond te kijken, maar graag helpen we u met het vinden van de juiste kwaliteit stof of leder voor u project. Bij ons vind u merken zoals onderstaand genoemd,

Maar ook Engelse stoffen (ook ruitpatronen) zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. Zo bieden wij o.a. een prachtige collectie stoffen van Swaffer, Warwick, Jim Dickens, Moon etc.

Daarnaast vind u een uitgebreide collectie lederstalen van verschillende kwaliteiten bijvoorbeeld: Ohmann leather, Van Leeuwen leder, Stolz en Bruno Monte. Graag adviseren we u wij u keuze en leggen de verschillende mogelijkheden aan u uit

Ook als u op zoek bant naar een kwaliteit kunstleder of outdoorstoffen zult u verbaasd staan van de mogelijkheden.

GOED GEREEDSCHAP IS HET HALVE WERK

Vandaar dat Meubelstoffeerdrijf Boone al jaren geleden is overgestapt op meer professioneel en ergonomisch gereedschap. Uw meubels worden met de meest moderne technieken en gereedschappen geproduceerd in ons compleet uitgeruste atelier aan de Oude Telgterweg 91 in Ermelo.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Stoffeergilde. Een organisatie waarin ambacht, creativiteit, nostalgie en modern design samenkomen. Op deze manier delen wij kennis met branchegenoten, zoals dat vroeger ook bij een gilde ging.

Leden van de Stoffeergilde beheersen zowel de moderne als de antieke of klassieke stoffeermethoden. Als ambachtelijke meubelstoffeerder beschikken wij over stijlkennis. Zo kunnen wij u adviseren over bekleding die past bij het (oorspronkelijke) ontwerp van het meubel.